Stiven Votson

Ići dole

Stiven Votson   Empty Stiven Votson

Počalji od Knjiški moljac taj Čet Jun 15, 2017 1:15 pm

Stiven Votson   Stiven12

STIVEN VOTSON je rođen 1971. u Velikoj Britaniji. Studirao je fiziku na univerzitetu u Birmingemu, a zatim se preselio u London i specijalizovao za dijagnostiku i lečenje dece sa oštećenim sluhom. Votson je 2009. odlučio da se upiše na kurs pisanja, a rezultat je bio njegov prvi roman – Pre nego što zaspim. U pitanju je triler, objavljen u više od 40 zemalja širom sveta, koji je za veoma kratko vreme postao internacionalni bestseler.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Stiven Votson   Empty Re: Stiven Votson

Počalji od Knjiški moljac taj Čet Jun 15, 2017 1:17 pm

Kristina Lukas je spisateljica koja je u svojim dvadesetim doživela nesreću nakon koje nije u stanju da stvara i čuva sećanja duže od dvadeset četiri sata. Zarobljena u bezizlaznoj situaciji u kojoj se svakoga dana budi verujući da je još mlada, neudata i da je pred njom čitav život, Kristina svakog jutra shvata da je sredovečna, udata žena, da je život gotovo prošao, a da ona o tome nema nikakve uspomene.

Trudeći se da bolje razume i prihvati život bez pamćenja, Kristina počinje da vodi tajni dnevnik kako bi bar deo svojih sećanja otrgla od zaborava, ali će je sve to povesti opasnom stazom spoznaje sa zapanjujućim posledicama kako po nju tako i po sve one koje voli. Pred Kristinom se postavlja nemoguća dilema: da li je nekada naprosto bolje prepustiti se zaboravu?

Stiven Votson   Pre-ne10

Stiven Votson - Pre nego sto zaspim.pdf
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu