Tarin Fišer

Ići dole

Tarin Fišer   Empty Tarin Fišer

Počalji od Knjiški moljac taj Pon Jun 19, 2017 8:48 am

Tarin Fišer   Tarin-10

TARIN FIŠER je rođena u Johanesburgu gde je provela detinjstvo, a potom se seli u Sijetl. Kada je imala samo jedanaest godina, purpurnim mastilom napisala je roman o odbeglim siročićima. Ljubitelj je negativnih likova u romanima a želja joj je da napiše delo koje bi pronašlo put do svakog čitaoca. Zavisnik je od kafe, a Rim je grad kojem se uvek rado vraća. Trudi se da ono što piše bude prožeto nadubljim emocijama, a veruje da je tuga najsnažnije i najiskrenije osećanje na svetu. Za sebe tvrdi da je rođeni pisac koji malo spava i mnogo čita. Trenutno živi u Vašingtonu sa porodicom.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Tarin Fišer   Empty Re: Tarin Fišer

Počalji od Knjiški moljac taj Pon Jun 19, 2017 8:48 am

Jedan slučajan susret. Prva ljubav. Neverovatno saznanje.

Možeš voleti samo jednom, do kraja...

Okuj me lažima, ali me voli zauvek. Obriši me iz sećanja, ali nemoj iz srca.

Olivija Kaspen je oduvek znala kako da dobije sve što poželi. Ipak, sada mora grčevito da se bori za ono što je nekada imala. Upravo je otkrila da je njen bivši mladić Kejleb Drejk izgubio pamćenje. Sa već dovoljno lošom reputacijom koja je prati, moraće da odluči koliko daleko je spremna da ode da bi ga vratila. Trudeći se da zadrži svoj pravi identitet i prljavu prošlost ispod pokrivača, Olivijina najveća prepreka je Kejlebova nova devojka, vatrena crvenokosa Lija Smit.
Dok začarani ljubavni trougao plete gustu mrežu obmana i opasne, posesivne ljubavi, beskrupulozne suparnice pokušaće baš sve da pridobiju čoveka koji ih je izbrisao iz sećanja.

Tarin Fišer   Sakrij11

Tarryn Fisher - Sakrij me od zaborava.pdf
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu