Rupert Tomson

Ići dole

Rupert Tomson Empty Rupert Tomson

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 13, 2017 8:03 am

Rupert Tomson Rupert11

RUPERT TOMSON engleski je autor izvanrednih dela, među kojima je Smrt ubice bio u užem izboru za Costa Novel Award 2008, a roman The Insult bio je u užem izboru za Guardian Fiction Prize i po mišljenju Dejvida Bouija trebalo bi da se nađe među 100 romana koje treba pročitati barem jednom u životu. Upoređuju ga sa velikanima svetske književnosti: Dikensom, Kafkom, Markesom, a posle Njujorka, Sidneja i Barselone, odlučio je da živi u Londonu.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Rupert Tomson Empty Re: Rupert Tomson

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 13, 2017 8:05 am

Kada stvarnost postane pretnja...
Ljubav, misterija i portret veličanstvenog grada, kroz pakleni ritam vešto će vas namamiti na klizav i nepredvidiv teren.
Firenca 1691. Grad u kojem je sve zabranjeno i gde je sve moguće. Znanje je privilegija odabranih koji ga lukavo i žestoko čuvaju za sebe. Umetnost, seks i moć – opsesije su kao i uvek.
Gaetano Cumo, modelar koji pravi umetnička dela od voska, suočen je sa ozbiljnim optužbama zbog kojih mora da beži iz rodne Sirakuze, prvo u Palermo a zatim u Napulj. Dok krije svoj bol, stalno ima osećaj da ga prošlost progoni, i da je se nikada neće osloboditi.
Vladar iz redova moćne dinastije Mediči, Kozimo III, naručuje Gaetanu najzahtevniji projekat do sada, zbog čega će se njegov put ukrstiti sa putem apotekarove ćerke Faustine, čija je tajna još šokantnija od njegove.

Rupert Tomson Iskra-10

Rupert Thomson - Iskra u tami.pdf
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu