Rosie Kugli

Ići dole

Rosie Kugli Empty Rosie Kugli

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 13, 2017 7:59 am

Rosie Kugli autorica dječjih knjiga koja piše i za odrasle. Ljubavne romane objavljuje u ženskim časopisima i na portalima. Njezin tzv. antiljubić "Moderna bajka“ postao je sinonim romana neočekivanog i drugačijeg kraja, dok je priča iz života, "Kad ti život donese limune, ti zatraži tekilu i sol“ pobijedila na natječaju "Recepti za sreću“. Kratkom ljubavnom pričom "Ljubovca Ozlja“ osvojila je nagradu "Stjepko Težak“.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Rosie Kugli Empty Re: Rosie Kugli

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 13, 2017 8:01 am

Nalazeći uzor u najvećim spisateljicama ljubavnih romana autorica zorno prikazuje svoje likove vodeći ih kroz životne drame i secirajući intimne scene, izdižući ljubavnu strast na razinu osnovnog pokretača radnje. Njezin energičan, duhovit i pomalo ciničan stil publika poznaje iz popularnih, peckavih kolumni o muško-ženskim odnosima i nagrađivanih ljubavnih priča.
Autoričin žanrovski prvijenac prati sudbinu lijepe Nuše, od rođenja do finala u sudnici. Nuša je naizgled otporna na sve zamke života u polusvijetu, osim na jednu – ljubav. Slabost koju priznaje u ljubavnom zagrljaju skupo plaća, stoga odlučuje sama snositi posljedice svog izbora i čuvati tajnu kako bi zaštitila one koje voli.
Ljubav je za naivne – poučila je mladu Nušu iskusna gospođa Lily, ali mlada djevojka, nemoćna oduprijeti se sili koja pokreće svijet, prekršit će to pravilo. Dok na optuženičkoj klupi čeka presudu, sigurna je da ima najboljeg odvjetnika koji će je zaštititi i najveću tajnu koju ne smije priznati...

Rosie Kugli 25606010

Rosie Kugli - Tajna prijateljice noci.pdf
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu