Simonida Milojković

Ići dole

Simonida Milojković Empty Simonida Milojković

Počalji od Knjiški moljac taj Sre Jun 14, 2017 9:18 am

Simonida Milojković Simoni10

Simonida Milojković je jedan od najčitanijih savremenih srpskih pisaca. Član je Udruženja književnika Srbije.
Književnošću se bavi od 2007. godine kada je izašla njena prva knjiga Grabljivica, najprodavaniji roman na Balkanu u poslednje tri decenije, čiji je tiraž dosegao neverovatnih 210.000 primeraka. Britanska izdavačka kuća Pegasus, jedna od pet najvećih na svetu, proglasila je Grabljivicu vrhunskim delom savremene svetske književnosti i objavljuje ga za celo englesko govorno područje kao The Lady Predator.
Roman Ljubav u doba kokaina odmah po objavljivanju postaje bestseler i dospeva do vrha liste najprodavanijih knjiga u regionu.
Simonida Milojković u saradnji sa produkcijom “Prizor” postavlja na pozorišnu scenu dramu “Ljubav u doba kokaina”, a širom regiona počinje da drži predavanja i organizuje tribine u cilju prevencije narkomanije kod mladih.
Od 1. decembra 2016. u prodaji je novi roman Žena, istinita ljubavna priča o jednoj neobičnoj ženi koja je mnogo propatila samo zato što je drugačija.
Simonida Milojković je šesnaest godina bila novinar u dnevnom listu Blic.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Simonida Milojković Empty Re: Simonida Milojković

Počalji od Knjiški moljac taj Sre Jun 14, 2017 9:27 am

Ljubav u doba kokaina je dramatična i porazna ispovest beogradske studentkinje, koju je njen mladić gurnuo u pakao droge. Glavna junakinja Nina zaljubljuje se u svog vršnjaka, zavodnika i kozera Marka, i postaje zavisna od njegove pažnje i ljubavi. Ali njen svet se ruši kad je se on zasiti i kad je ostavi. Spremna je na sve da bi ga ponovo vratila, a kada joj on u jednom noćnom klubu ponudi kokain, bez razmišljanja prihvata: tako se njenoj zavisnosti od ljubavi pridružuje i zavisnost od teških droga...

Simonida Milojković Ljubav17

Simonida Milojkovic - Ljubav u doba kokaina.pdf
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu