Niv Grin

Ići dole

Niv Grin   Empty Niv Grin

Počalji od Knjiški moljac taj Čet Jun 08, 2017 11:06 am

Niv Grin   Niv-gr10

NIV GRIN, autorka knjige Poruka tvom srcu živi u Ko Kilkeni sa suprugom, dvoje dece i psom. Poruka tvom srcu je njen peti roman.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Niv Grin   Empty Re: Niv Grin

Počalji od Knjiški moljac taj Čet Jun 08, 2017 11:08 am

Frenki Rouli previše je praktičnog duha da bi verovala u karmu ili sudbinu, i previše zauzeta poslom da bi imala vremena za porodicu i prijatelje. Ne ispušta mobilni iz ruku, nikad se ne odvaja od njega i to joj je najjača veza koju ima u životu. Zbog toga, kada izgubi svoj dragoceni aparatić na važnom poslovnom putovanju u San Francisko, Frenki je van sebe – čitav njen život bio je u njemu.
Naravno, može da koristi drugi, ali to nije isto. U nepoznatom je gradu bez svog starog mobilnog, bez kontakata, bez ičega. A šlag na torti je kada počnu da joj stižu poruke namenjene nekom drugom – nekome ko se zove Ejmi i ko je očigledno jedna veoma zabavna osoba koja baš voli da se dopisuje sa svojom porodicom. Ipak, dok malo-pomalo saznaje detalje Ejminog života, sačekaće je nekoliko iznenađenja, a najveće od svih jeste to kako život može zauvek da se promeni zbog izgubljenog telefona.

Niv Grin   Poruka11

4shared.com/office/qyJq5WQfca/Niamh_Greene_-_Poruka_tvom_src.html
Niamh Greene - Poruka tvom srcu.pdf
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu