Megi Olderson

Ići dole

Megi Olderson   Empty Megi Olderson

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 06, 2017 10:13 am

Donekle sam, dok sam išla ulicom, bila skeptična u odnosu na svoj šešir, ali mi se kada sam ugledala ovu kreaciju, moj oreol od oko metar i po dugih pera ružičastog flaminga, vješto namještenih u tri jeftine perjane boje, iznenada učinio pomalo neuglednim. Pa, izgleda da ti baš uživaš, rekla sam Kurcoglavom, naginjući se pored njega da bih ponovo napunila čašu šampanjcem. Već sam iskapila prvu dok sam prešla pet koraka između kelnera na ulaznim vratima i stola sa pićem u uglu velike bijele sobe.
Da li si ga sam napravio? upitala sam ga, pažljivije zagledajući divno obojeni papir-maše. On se okrenuo i odmjerio me, prilično nepristojno, od glave do pete.
Da li znaš neko mjesto gdje ovo može da se kupi? Naravno da sam ga sam napravio.
Baš si pametnjaković. Ali, zašto?
Zato što dolazim na ovu zabavu svake godine. A to znači da sam za svaki Dan Australije u poslednjih dvanaest godina bio u ovoj sobi, noseći na glavi neki glupavi šešir. Uvijek sam se osjećao kao kurcoglavi, pa sam pomislio da bih ove godine mogao i da stvarno tako izgledam.
Oduševljeno sam klimnula glavom - ovo je bio razgovor kakav ja volim.
Znači, sledeći tvoju logiku, treba da pretpostavim da se onaj tip tamo što izgleda kao indijanski poglavica u stvari uvijek osjećao kao jedan od članova grupe Village people, pa je sada samo odlučio da to javno objavi?
I to jasno i glasno, dušo. A to je još jedan razlog zbog kojeg nosim veliku debelu karu na glavi. Zato što se na ovoj zabavi u stvari o tome jedino i radi.
O velikim debelim karama.

Megi Olderson   Vruce_10

Maggie Alderson - Vruce pantalone.pdf
4shared.com/office/x-v82MhLei/Maggie_Alderson_-_Vruce_pantal.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Megi Olderson   Empty Re: Megi Olderson

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 06, 2017 10:14 am

Godinu dana po dolasku u Australiju, Antoniji, Hugu i njihovom sinčiću Tomu sve ide kao po loju. Fantastična klima, predivna kuća, a njih dvoje popularni u najvišim drušvenim krugovima - a onda jednog dana Hugo Antoniji priznaje da je gej i da ima dečka... Sama u svojoj adaptiranoj kući u Sidneju, bez prijatelja, sa šestogodišnjim Tomom i tonom čokoladnih biskvita, Ant ubrzo otkriva da atraktivna, ali usamljena žena više nimalo nije dobrodošla u fensi krugovima u kojima je donedavno bila omiljena kao žena engleskog aristorkate. Dolazak Hugovog nastranog strica Persija, jedino je što uspeva da je trgne iz depresije i podstakne je da krene na fitnes. Antonija tamo upoznaje misterioznog Džejmsa i otkriva mračnu stranu sunčanog grada - ali i to da je ljubav nešto mnogo više od glumljenja srećnih porodica...

Megi Olderson   Ludo_z10

Maggie Alderson - Ludo zaljubljena.pdf
4shared.com/office/W76YGmL_ca/Maggie_Alderson_-_Ludo_zaljubl.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Megi Olderson   Empty Re: Megi Olderson

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 06, 2017 10:17 am

Emili Pointer bi radije gola prošetala ulicama Londona nego da je neko vidi sa torbicom od prethodne sezone. Emili, modna stilistkinja časopisa Šik, prirodna je plavuša, vitka bez truda, putuje po glamuroznim gradovima sveta i dobija popust u Pradi. Po njenom mišljenju, život je savršen. Da li je noć neobuzdanog seksa sa zgodnim fotografom Australijancem u toku modne sezone u Milanu još jedno iskustvo u tom glamuroznom pakovanju? Umesto toga, Emili počinje da otkriva da život može biti haos - i da markirane stvari iz ormara mogu da istisnu kosturi koji vrebaju iz njega.

Megi Olderson   Prada_10

Maggie Alderson - Prada cizmice i ostale krpice.pdf
4shared.com/office/3bKeUQjJei/Maggie_Alderson_-_Prada_cizmic.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Megi Olderson   Empty Re: Megi Olderson

Počalji od Knjiški moljac taj Uto Jun 06, 2017 10:18 am

„Da li uvek spavate u odvojenim krevetima?“

Pitanje njene najbolje prijateljice Kiki toliko je šokiralo Ameliju da se odmah zamislila nad svojim ’savršenim’ životom. Možda zaista ima predivnog muža, stan u mondenskom delu grada i božanstvenu vikendicu, ali šta je sa stvarima koje su stvarno važne? Kao na primer ono pitanje koje se uopšte ne spominje, o bebi koju je toliko želela...

Megi Olderson   Slusaj10

Maggie Alderson - Slusaj sta ti srce kaze.pdf
4shared.com/office/QJH4bQ2xca/Maggie_Alderson_-_Slusaj_sta_t.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Megi Olderson   Empty Re: Megi Olderson

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu