Liza Džekson

Ići dole

Liza Džekson Empty Liza Džekson

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Jun 02, 2017 8:40 am

Liza Džekson se rodila u malom mestu u Oregonu, u kome je odrasla. Njena sestra je spisateljica Nensi Buš. I danas živi u Oregonu, kao samohrana majka dvojice sinova tinejdžerskog uzrasta. Uživa u aktivnostima u prirodi s porodicom i prijateljima. Liza Džekson piše romantične romane više od petnaest godina. Do sada je objavila šezdesetak knjiga, koje su prevedene na desetinu jezika.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Liza Džekson Empty Re: Liza Džekson

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Jun 02, 2017 8:42 am

Novorođeni dečak je lep i savršen, a ukazala se prilika da bude njen, ako ona to želi. Kejt Samers mora da prihvati samo jedan uslov – da nestane iz Bostona i da nikada nikome ne kaže ni reč o usvajanju.
Petnaest godina kasnije, Kejt je izgradila dobar život za sebe i sina Džona u mestu Houpvel u Oregonu. I pored toga, proganja je strah da će joj ga neko oduzeti. U mesto stiže Digan O’Rork, koji nastoji da se sprijatelji s njom i Džonom. Međutim, i Digan krije svoju prošlost, koja je šokantno povezana s njenom.
Neko posmatra Kejt i njenog sina, i neće prezati ni od čega da joj ga oduzme.

Jedini čovek kome je Kejt sklona da veruje krije opasne tajne koje mogu zauvek da joj promene život. Prošlost, za koju je Kejt mislila da joj je umakla, uskoro eksplodira kao bomba, otkrivajući zaostavštinu punu laži, prevara i gneva, dovoljno moćnog da ubije...

Liza Džekson Nedlas35

Lisa Jackson - Glavom bez obzira.pdf
4shared.com/office/B9zehOj6ei/Lisa_Jackson_-_Glavom_bez_obzi.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu