Lija Fleming

Ići dole

Lija Fleming   Empty Lija Fleming

Počalji od Knjiški moljac taj Sre Maj 31, 2017 7:15 am

Lija Fleming   Lija-f10

LIJA FLEMING rođena je u škotskoj porodici u Lankaširu, udata je i ima četvoro odrasle dece i četvoro unučadi. Diplomirala je na Univerzitetu u Lidsu šezdesetih godina prošlog veka i predavala godinama u osnovnim školama i na večernjim kursevima za odrasle. Trenutno piše na ukletoj farmi u Jorkšir dejlsu i na obroncima maslinjaka na Kritu.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Lija Fleming   Empty Re: Lija Fleming

Počalji od Knjiški moljac taj Sre Maj 31, 2017 7:16 am

Za Mej Smit i njenog muža ukrcavanje na Titanik predstavlja početak neverovatnog putovanja koje će njih i njihovu bebu Elen odvesti iz sirotinjskog kraja Boltona u zemlju mogućnosti o kojoj sanjaju.
Međutim, kada na zaprepašćenje svih neuništivi Titanik počne da tone, Smitovi umesto ostvarenja snova doživljavaju noćnu moru. U poslednjem trenutku Mej dospeva u čamac za spašavanje, izgubivši iz vida muža i kćerku. Ipak, nekoliko trenutaka kasnije, kapetan Smit lično u čamac donosi bebu i predaje je Mej – koja, u potpunom mraku i van sebe, veruje da je beba njena Elen.
Selestina Parks, još jedna mlada žena koja je sa mužem krenula u Ameriku, svedok je tog događaja. Dok dve žene sa užasom gledaju kako okean guta ostatke broda, razdiru ih potpuno različita osećanja – Mej očajava zbog gubitka muža, a Selestina priželjkuje da više ne vidi svog...
Kada u osvit zore Karpatija pritekne u pomoć, Mej i Selestinu već vežu spone prijateljstva dovoljno jake da prevaziđu tragediju i društvene razlike, i traju čitav život. Međutim, Mej tada dolazi do šokantnog otkrića i biva prinuđena da u deliću sekunde donese odluku koja će nepovratno izmeniti živote mnogih...

Lija Fleming   Brod-h10

Leah Fleming - Brod hiljadu snova.pdf
4shared.com/office/I_wGZ0afei/Leah_Fleming_-_Brod_hiljadu_sn.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu