Kresley Cole

Ići dole

Kresley Cole Empty Kresley Cole

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 12:46 pm

Banda plaćenika koju predvodi Courtland MacCarrick vodi rat u ime generala Pascala. Kad se Court usprotivi zlom generalu, on naruči njegovo ubojstvo. No Court mu pobjegne i otme njegovu prekrasnu zaručnicu, koja prezire svog otmičara gotovo u istoj mjeri u kojoj prezire Pascala. A neobjašnjiva privlačnost koju osjeća spram tog gorštaka samo dodatno raspiruje njezin bijes.

Kresley Cole Ako_se10

Kresley Cole - 1. Ako se usudite.pdf
4shared.com/office/y3qCOGqcca/Kresley_Cole_-_1_Ako_se_usudit.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Kresley Cole Empty Re: Kresley Cole

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 12:48 pm

U mladosti se Hugh MacCarrick ludo zaljubio u prelijepu englesku djevojku koja je uživala u tome da ga izaziva svojim
koketiranjem. Kako bi izbjegao iskušenje, Hugh je napustio dom i na kraju postao plaćeni ubojica. Djevojka u koju je bio
zaljubljen, Jane Weyland, bila je očajna kad ju je gorštak za kojeg je vjerovala da će je oženiti umjesto toga napustio. Kad su Hugha MacCarricka mnogo godina nakon toga pozvali da je zaštiti od očevih neprijatelja, njezina se bol pretvorila u gnjev, ali želja za njim nije izblijedila. Dok se skrivaju, Jane muči Hugha svojim zavodničkim igricama, a on se teškom
mukom bori da joj odoli zbog opasnih tajni koje bi je još više mogle ugroziti.

Kresley Cole Ako_po10

Kresley Cole - 2. Ako pozelite.pdf
4shared.com/office/jj-X37f2ei/Kresley_Cole_-_2_Ako_pozelite.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Kresley Cole Empty Re: Kresley Cole

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 12:56 pm

Hoće li plamen njihove ljubavi pobijediti mržnju koja im je predodređena?

Ethan MacCarrick bio je beskrajno naočit momak sve dok moćan plemić nije naredio da ga unakaze zbog prijestupa koji nije počinio. Da bi se osvetio, učinio je sve kako bi plemića odveo u bankrot, a njegovu obitelj protjerao iz njihova doma. No to nije pomoglo ublažiti njegov gnjev. Deset godina kasnije, nadmena, tajnovita ljepotica očara Ethana. Bila je to kći njegova neprijatelja. Napokon je mislio da će dobiti osvetu za kojom je žudio: obećat će joj brak, zavesti je, a zatim odbaciti.

Kad je obeščašćena obitelj Madeleine Van Rowen iznenada zapala u bijedu, ona je učinila sve kako bi se obranila od mogućnosti svake dodatne boli. Nikada nije činila ništa što bi je moglo oslabjeti, nikada nikome nije vjerovala, sve dok ju nije stao neumorno progoniti gorštak unakažena lica i polako slamati njezin otpor. Plamen strasti između njih snažniji je od Ethanova bijesa i on uskoro shvati da je ne može ostaviti. No kad Madeleine otkrije istinu o njemu, hoće li je moći uvjeriti da prihvati sve što joj može ponuditi – nakon što je jednom uništio sve što je imala?

Kresley Cole Ako_pr10

Kresley Cole - 3. Ako prevarite.pdf
4shared.com/office/gL7u_QoOei/Kresley_Cole_-_3_Ako_prevarite.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Kresley Cole Empty Re: Kresley Cole

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 12:59 pm

Mitski ratnik spreman je učiniti baš sve da ona postane njegova!
Autorica bestselera New York Timesa donosi nam priču o neutaživoj žudnji koja će spasiti srce i ozdraviti tijelo očajnom ratniku klana Lykae...
Nakon što ga je godinama mučila vampirska horda, Lachlain MacRieve, predvodnik klana Lykae, razbjesni se kad dozna da je životna družica koju je čekao tisuću godina poluvampirica. Pažena i mažena Emmaline Troy napušta dom kako bi otkrila istinu o svojim roditeljima, ali kad je snažni Lykae prepozna kao družicu i silom je odvede do obiteljskoga dvorca u Škotskoj, njezin se strah prema pripadnicima klana Lykae – i njihovim mračnim požudama – smanjuje, dok on započinje polagano i opako zavođenje kojim utažuje i svoje skrivene želje. Eterična poluvampirica Emmaline nekako uspijeva prigušiti bijes koji gori u Lachlainu, ali kada davno zlo iz njezine prošlosti izbije na površinu, njihova žudnja produbit će se u obostranu ljubav koja će ratniku podariti mir, a nježnu ljepoticu pretvoriti u ratnicu za koju je bila predodređena...
prvi roman intrigantne nove serije Kad padne noć iz pera Kresley Cole! Iako je karijeru počela pišući sjajne povijesne ljubavne romane, Kresley je pravi uspjeh doživjela tek nakon izlaska romana Glad kao nijedna druga koji je ubrzo postao veliki bestseler! Uživajte u uzbudljivoj priči o neutaživoj žudnji divljeg vukodlaka i čarobne vampirice – netipičnih srodnih duša čija strast testira granice života i smrti!

Kresley Cole Glad_k10

Kresley Cole - Kad padne noc - 1. Glad kao nijedna druga.pdf
4shared.com/office/z-fTxTeoei/Kresley_Cole_-_Kad_padne_no_-_.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Kresley Cole Empty Re: Kresley Cole

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 1:03 pm

Sebastian Wroth je prije mnogo stoljeća pretvoren u vampira protiv svoje volje. Dugo opterećen mržnjom i samoćom, pronalazi malo razloga za život. A kad valkirska ubojica Kaderin Hladnog Srca izgubi dvije voljene sestre u jednom davnom vampirskom napadu, dobrohotna sila joj umrtvi tugu. No osim toga poništi joj i sve ostale osjećaje. Pa ipak, svi će joj se osjećaji vratiti kad susretne Sebastiana. Više neće moći ni ubijati.
Kad se nađu na suprotnim stranama u legendarnom natjecanju, u kojem je konačna nagrada toliko velika da može izmijeniti prošlost, Kaderin će učiniti sve da pobijedi, a Sebastian, koji želi osvojiti samo nju, iskoristit će njene probuđene osjećaje kako bi je zaveo. Kaderin čeka teška odluka: morat će birati između strasti prema Sebastianu i života svojih sestara… Kako će joj to uspjeti?

Kresley Cole Nezaus10

Kresley Cole - Kad padne noc - 2. Nezaustavljivo zlo.pdf
4shared.com/office/Ega5VVh0ca/Kresley_Cole_-_Kad_padne_no_-_.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Kresley Cole Empty Re: Kresley Cole

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 1:04 pm

Bowena MacRievea iz klana Lykae skoro je dotukao gubitak žene koja mu je bila suđena. Nemilosrdni ratnik je postao još hladniji i nijednu nije primao u svoj krevet – sve dok mu fatalan susret s neprijateljicom Mariketom Očekivanom ponovno ne razbukta najmračnije žudnje. Kad se mračne sile ujedine protiv nje, gorštak će upotrijebiti svu svoju snagu i vještinu da je održi na životu. Mari je trenutno lišena svojih moći i prisiljena potražiti sklonište kod zakletog protivnika. Kružile su glasine da nitko ne može smekšati Bowenovo okrutno srce, ali između njih se uskoro rasplamsa strast. Iako je njihov zajednički budući život nemoguć, ona se boji da ju on neće tek tako pustiti. Ako pobijede zlo koje ih okružuje, može li Mari odbiti Bowena koji traži njenu dušu i tijelo – ili će sve riskirati zbog svog divljeg zaštitnika?

Kresley Cole Zlodje10

Kresley Cole - Kad padne noc - 3. Zlodela u zimskoj noci.pdf
---------------------
4shared.com/office/HxxESWqdca/Kresley_Cole_-_Kad_padne_no_-_.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Kresley Cole Empty Re: Kresley Cole

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu