Kendall Ryan

Ići dole

Kendall Ryan Empty Kendall Ryan

Počalji od Knjiški moljac taj Ned Maj 28, 2017 11:38 am

Sophie Evans našla se stjerana u kut. Život njezine sestre bio je na kocki i morala se izboriti za nju, čak i ako je to značilo da će prodati svoje djevičanstvo onome koji najviše ponudi u ekskluzivnom erotskom klubu. Kad ju je Colton Drake odveo svojoj kući, ubrzo je shvatila da kod tog prekrasnog muškarca ništa nije kakvim se čini. Pred nju će postaviti izazove kakve nikad nije očekivala, i natjerat će je da poželi stvari koje nije mogla ni predvidjeti.
-----------------------
Kada je Colton Drake platio milijun dolara za nevinost Sophie Evans, zadnje što je očekivao bilo je da se žestoko zaljubi u nju, a da bi je onda gledao dok ga napušta. Ali kad Sophie saznaje da joj je Colton lagao, trebat će mu više od novaca da je dobije nazad. Colton neće odustati. Ona mu pripada – samo toga još nije svjesna. Hoće li je uspjeti nagovoriti da mu se vrati, ili je već prekasno? Izrazito senzualna i emotivna, Prvljava divna ljubav provokantan je zaključak knjige Prljave divne laži.
---------------------------
Pace Drake, samoživi zavodljivi osvajač koji iza sebe ima pozamašan broj površnih veza neće ni slutiti koji će se obrat u njegovu životu odigrati kada upozna Kylie. Lijepa, samosvjesna i inteligentna samohrana majka, voditeljica ureda dobrotvorne organizacije, u čijem je životu nakon smrti supruga jedini muškarac sin Max, odmah će mu dati do znanja da ne pripada u njegovu kolekciju seksualnih trofeja kratkog roka trajanja. Međutim i jedan i drugi jako će se iznenaditi kad kod sebe uoče sasvim neobične signale – Pacea će ona zainteresirati kao osoba, a ne kao seksualni objekt, a Kylie će kod sebe osjetiti uznemirujuće simptome požude.

Kendall Ryan Picmon10

Kendall Ryan - 1. Prljave divne lazi.pdf
Kendall Ryan - 2. Prljava divna ljubav.pdf
Kendall Ryan - 3. Prljava divna pozuda.pdf
4shared.com/office/UB2BVGaeei/Kendall_Ryan_-_1_Prljave_divne.html
4shared.com/office/hkszO7FYca/Kendall_Ryan_-_2_Prljava_divna.html
4shared.com/office/EzT-zoPEei/Kendall_Ryan_-_3_Prljava_divna.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu