Judith McNaught

Ići dole

Judith McNaught Empty Judith McNaught

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 2:42 pm

Oteta iz samostanske škole, tvrdoglava škotska ljepotica Jennifer Merrick neće se lako predati Royceu Westmorelandu, vojvodi od Claymorea. Poznat kao “Vuk”, već samim svojim imenom, vojvoda izaziva strah u srcima svojih neprijatelja. Ali ponosna Jennifer neće htjeti imati nikakvog posla sa silovitim engleskim ratnikom koji je drži zarobljenom, tim zgodnim vragolanom koji je bocka svojom napadnom bahatošću. Ona će odvažno prkositi njegovoj volji… do one noći kad je on privine u svoj snažni zagrljaj i probudi u njoj neodoljivu požudu. I najednom, Jenny će se zateći uhvaćena u zbunjujuću mrežu… zavodljivu, opasnu zamku ponosa, strasti, odanosti i neodoljive ljubavi.


Judith McNaught Kralje14

Judith McNaught - 1. Kraljevstvo snova.pdf
4shared.com/office/6bkcJMxHca/Judith_McNaught_-_1_Kraljevstv.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Judith McNaught Empty Re: Judith McNaught

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 2:44 pm

S ovim pisamcem na grudima drska i svojeglava djevojčica, neukrotivo dijete iz visokog društva engleske provincije hrabro napušta svoj dom i odlazi u Pariz, gdje pod budnim okom voljene tete Anne, iz ružnog pačeta izraste u prekrasnu labudicu. Bacivši na koljena pariške visoke krugove, na krilima potpunog uspjeha razdragana Whitney vraća se da bi osvojila svoju prvu i jedinu ljubav. Ali tamo spoznaje da život nije prekrasna bajka nego beskrupulozni, lupeški ugovor kojim njezin okrutni otac zaslijepljen sjajem prljavih zlatnika – samo jednim potpisom i pečatom – predaje zaljubljenu Whitney u vlasništvo naočitom i arogantnom Claytonu Westmorelandu, uglednom vojvodi od Claymorea. Bijesna zbog te činjenice, ona se opire svom novom gospodaru. No čak i kad je goruća strast zavede u zajedničku oluju žudnji, Whitney ne može – i ne želi – zaboraviti svoj san o savršenoj ljubavi.

Judith McNaught Whitne10

Judith McNaught - 2. Whitney, ljubavi moja.pdf
4shared.com/office/RJIaImhbca/Judith_McNaught_-_2_Whitney_lj.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Judith McNaught Empty Re: Judith McNaught

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 2:45 pm

Sheridan Bromleigh, učiteljica u školi za bogate mlade dame, dobila je zadatak da jednu od svojih učenica, nasljednicu Charise Lancaster, otprati u Englesku na susretne s budućim zaručnikom. Kad njezina štićenica pobjegne s neznancem, Sheridan se pita kako će to objasniti Charisinom zaručniku, lordu Burletonu?

Stojeći na pristaništu, Stephen Westmoreland, grof od Langforda, pretpostavlja da je mlada žena koja dolazi prema njemu Charise Lancaster i priopćava joj svoju ulogu u kobnoj nesreći s lordom Burletonom večer prije. I baš kad je Sheridan htjela nešto reći, udari ju mreža s teretom!
Sheridan se budi u Westmorelandovoj palači, s time da se uopće ne sjeća tko je. Jedina poveznica s prošlosti ta je da ju svi zovu gospođica Lancaster. Jedino što uistinu zna je da se zaljubljuje u zgodnog engleskog grofa, i da je život pred njom pun prekrasnih mogućnosti…

Judith McNaught Prije_11

Judith McNaught - 3. Prije tebe.pdf
4shared.com/office/wETde_NPei/Judith_McNaught_-_3_Prije_tebe.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Judith McNaught Empty Re: Judith McNaught

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 2:46 pm

Usred kraljevskog Londona živi mlada ljepotica Julianna Skeffington. Prepuna je životnih planova, toliko toga želi, a jedino u što je sigurna jest to da se ne želi udati. No onda će upoznati dekadentnog Nicholasa DuVillea, jednog od najuglednijih pripadnika visokog društva. On je umoran od života i siguran da ne postoji žena koja bi ga bilo čime mogla iznenaditi. No uskoro će ipak otkriti da se grdno prevario. Jer kad čuje Juliannin skandalozan prijedlog…

Kratki roman Tri čuda zabavno je i romantično djelo koje će, zacijelo, oduševiti sve njezine poklonike.

Judith McNaught Tri-cu10

Judith McNaught - 4. Tri cuda.pdf
--------------------------
4shared.com/office/l_KVZ8sfei/Judith_McNaught_-_4_Tri_cuda.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Judith McNaught Empty Re: Judith McNaught

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu