Džejn En Krenc

Ići dole

Džejn En Krenc Empty Džejn En Krenc

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 11:56 am

Ako te netko opiše kao jezivu, to može loše djelovati na tvoje samopoštovanje - a tako je čak i za atraktivnu, neovisnu ženu poput Raine Tallentyre. To se dogodilo kad je pogriješila i razotkrila svoje paranormalne sposobnosti, te time na brzinu okončala svoju najnoviju romantičnu vezu. Njezina joj je teta Vella, darovita, ali izmučena duša, odavno rekla neka svoju darovitost zadrži u tajnosti. A sad kad je sirota teta Vella -posljednja osoba s kojom je bila u krvnom srodstvu - umrla, Raine se pomirila sa samotnim životom.
No kad je otputovala u Shelbyville, Washington, kako bi ispraznila tetinu kuću - nastojeći ignorirati primjedbe mještana o vještici i ludoj ženi - Raine njezina izrazito razvijena senzibilnost dovodi do užasavajućeg otkrića: mlade žene, vezane i prestrašene, u podrumskom garderobnom ormariću. Žrtva je preživjela, a počinitelj je na slobodi. Odjednom se novi muškarac pojavljuje u Raineinu životu -istražitelj Zack Jones. Za divno čudo, Zacku nisu odvratne njezine moći; zapravo, i on ih posjeduje. Dok Raine čuje glasove, Zack vidi vizije, te nakon samo nekoliko sati njihova poznanstva Raine osjeća intenzivnu, uzbudljivu prisnost -mentalnu, emocionalnu i fizičku - kakvoj se nije usudila nadati.
Međutim, postoji jedna komplikacija: Zack Jones radi za Ezoterično društvo. Ta je tajna organizacija, predana izučavanju paranormalnih fenomena, izdajničkim činom davno uništila Raineinu obitelj, pa im sad nije spremna vjerovati. No kad je ubojica pretvara u svoju metu i tajno društvo paranormalnih kriminalaca poznato kao Ponoćnica djeluje u sjenkama oko njih, Raine i Zack moraju se osloniti na svoje izražene sposobnosti, ali i jedno na drugo.


Džejn En Krenc Na_tih10

Jayne Ann Krentz - Na tihoj vatri.pdf
4shared.com/office/mqQB3iEgca/Jayne_Ann_Krentz_-_Na_tihoj_va.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Džejn En Krenc Empty Re: Džejn En Krenc

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 12:11 pm

Olivia Chantry vodi malu promotivnu firmu Light Fantastic u Seattleu. U trenutku kada poslovi kreću nabolje, neočekivano nasljeđuje 49% firme Glow koja je odavno u vlasništvu njezinog ujaka. Istodobno se susreće s novim većinskim vlasnikom Glowa, biznismenom Jasperom Sloanom. Prije mnogo godina Jasper je Olivijinom ujaku posudio novac kako bi proširio posao. Kako će njih dvoje surađivati i koje sve probleme, poslovne i osobne, će njih dvoje trebati riješiti? Odgovor nudi autorica u ovom nagrađenom ljubavnom romanu.

Džejn En Krenc Jayne_11


Jayne Ann Krentz - Bljesak.pdf
4shared.com/office/470FSpVZca/Jayne_Ann_Krentz_-_Bljesak.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Džejn En Krenc Empty Re: Džejn En Krenc

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 12:13 pm

Paranormalno senzibilna na razini deset Clare Lancaster pomirila se s činjenicom da možda nikad neće naći odgovarajućeg partnera. Budući da je ona ljudski detektor laži, svaka prijetvornost - pa i posve suptilna - uzburka njezinu krv. A većina se ljudi skriva iza neke fasade, do ovog ili onog stupnja.
Uključujući i novog poslovnog "savjetnika" njezina oca, Jakea saltera. Njegov oprezan razgovor kreće se po tankoj liniji između istine i laži. No upravo uz njegovu pomoć Clare počinje razotkrivati mrežu zavjere i umorstava u koju je upletena moćna obitelj Iz Arizone čiji je član uprave postala. Uhvaćeni u vrtoglavu oluju tajni, laži l poluistina, Clare i Jake se upuštaju u istragu koja iziskuje svaki djelić njihovih posebnih sposobnosti, a istodobno se među njima razvija nešto više od obične privlač-
nosti.

Džejn En Krenc M_284910

Jayne Ann Krentz - Lazi.pdf
4shared.com/office/6CO2E4eaei/Jayne_Ann_Krentz_-_Lazi.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Džejn En Krenc Empty Re: Džejn En Krenc

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 12:14 pm

Zoe Luce je nadarena i uspješna dizajnerica interijera koja posjeduje jedinstveni dar: tako je osjetljiva na prostore da može čuti kako zidovi njezinih klijenata plaču. Uznemirena tim bolnim odjecima prošlosti, Zoe angažira privatnog detektiva Ethana Truaxa da joj pomogne istražiti povijest jedne kuće. Uvjerena je da se ondje nešto dogodilo. Nešto užasno. Ali kako se Ethan približava razotkrivanju tajni kuće, Zoe shvati da se zaljubljuje - i sve se više boji. Jer Zoe skriva i vlastite strašne tajne...

Džejn En Krenc M_261910

Jayne Ann Krentz - Svjetlo u sjeni.pdf
4shared.com/office/8_9tlnClei/Jayne_Ann_Krentz_-_Svjetlo_u_s.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Džejn En Krenc Empty Re: Džejn En Krenc

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 12:16 pm

Bogataš Adam Daventry oporukom je svoju izvanredno vrijednu zbirku stakla ostavio muzeju u Siettleu. Direktorica muzeja Eugenia Smith sprema se u bogataševu kuću na otoku Frog Cove popisati umjetnine. No, zbog sumnjivih okolnosti pod kojima je Daventry umro, Eugeniji se pridružuje Cyrus Chandler Celfax, privatni istražitelj. Kako bi se istražiteljski posao potpuno prikrio, Eugenija i Cyrus dolaze na otok kao ljubavni par. To im teško “pada” jer su potpuno različiti… Ipak, različitosti se često vrlo jako privlače…

Džejn En Krenc 20141210

Jayne Ann Krentz - Ostri rubovi.pdf
-----------------------------
4shared.com/office/wEH7KkMHca/Jayne_Ann_Krentz_-_Ostri_rubov.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Džejn En Krenc Empty Re: Džejn En Krenc

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 12:21 pm

Nik se suvo osmehnu, gledajući kako se Filadelfija bori sa kesama punim namimica i ključevima od kola. Sa ove udaljenosti nije izgledala ni preterano moćno niti dovoljno privlačno da bi bila u stanju da rastura porodice. Ali to je bilo samo zato što se dinamit nije mogao spakovati u ružičaste farmerke i duksericu na zeleno-narandžasto-crne šare. Savršeno joj je pristajalo, zaključi Nik. Bilo je nečeg lisičjeg u vezi s njom, nečeg lukavog i u isto vreme nežnog. Krupne oči na njenom trouglastom licu bile su neznatno iskošene u uglovima. Bile su to budne, oprezne oči. Nije bila previše visoka, možda metar šezdeset pet, ali je zato bila vitka sa malim, visokim grudima i tankim strukom. Njena svetlosmeña kosa bila je ravna i sjajna, ošišana do ušiju. Imala je dvadeset šest godina i bila je neudata. Takoñe je raspolagao informacijom da je, navodno, bila veoma bliska sa Krisi Masters. Bilo je to sve što je znao o Filadelfiji Foks. Jučerašnji telefonski razgovor sa Elinor Kastlton ponovo mu je odzvanjao u glavi. „Ona je problem, Nik. Užasan problem.”….

Džejn En Krenc Zlatna11

Jayne Ann Krentz - Zlatna šansa.pdf
4shared.com/office/AxYpgolAei/Jayne_Ann_Krentz_-_Zlatna_ansa.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Džejn En Krenc Empty Re: Džejn En Krenc

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu