Jane Feather

Ići dole

Jane Feather Empty Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:42 am

Kad ledi Cornelia Dagenham stigne na londonski Cavendish Square kako bi mjesec dana provela u domu što ga je njezina prijateljica upravo naslijedila, zbunjuje ju tajanstven neznanac, bogat i arogantan vikont Bonham, koji je zainteresiran za kupovinu zapuštenog posjeda.Međutim, njegov neosporan šarm uskoro otapa njezin otpor i ona se nađe u središtu blještavog vrtloga visokog društva. No njihova veza može dovesti Corneliju u opasnost jer Harry vodi dvostruki život kao odgonetač šifri za Krunu.
Je li Cornelia ona koju on istinski želi, ili nešto skriveno u kući na Cavendish Squareu?

Autorica uspješnica Jane Feather oživljava glamur, sofisticiranost i intrige u Londonu tijekom razdoblja regentstva (1810. - 1820.) u ovom očaravajućem romanu neočekivanih strasti i opasnih tajni...

Jane Feather Zagone11

Jane Feather - Cavendish square - 1 Zagonetni dzentlmen.pdf
4shared.com/office/LcLFkmp7ei/Jane_Feather_-_Cavendish_squar.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:44 am

Livia Lacey uživa u uzbuđenjima gradskog života u svojoj kući na Cavendish Squareu, a tada upoznaje šarmantnog prinaca Alexa Prokova koji je nedavno stigao u London. Razoružana prinčevim odlučnim udvaranjem i žudnjama koje se bude u njoj, Livija pristaje stupiti u brak s njim.
No, premda je noć vrijeme strastvenih zagrljaja, Livia otkriva da njezin neodoljivi muž može biti jednako sklon zapovijedanju kao što zna biti ekstravagantno velikodušan.
Alexu se ne sviđa Livijina neovisnost, ali ne želi objasniti ni vlastite dolaske i odlaske... Kada Livia sazna jednu Alexovu tajnu, još ga više zavoli. Ali kada sazna drugu... Hoće li se osjećati izdanom?

Jane Feather Tajans12


Jane Feather - Cavendish square - 2 Tajanstveni princ.pdf
4shared.com/office/y5eHbK_4ei/Jane_Feather_-_Cavendish_squar.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:45 am

Aurelia Farnham vjeruje da je zadovoljna životom na otmjenom londonskom Cavendish Squareu. No budući da su njezine prijateljice Livia i Cornelia udane, Aurelia je jedina bez muža, i katkad želi nešto više.
Tada pukovnik Sir Greville Falconer poput oluje nahrupi u njezin život, te joj isporučuje pismo njezina pokojnog muža, ratnog junaka, koje otkriva da je bio špijun - pukovnikov špijun. Sad Greville želi da Aurelia nastavi domoljubnu misiju i bude mu partnerica u razotkrivanju kruga španjolskih špijuna koji su infiltrirani u londonsko visoko društvo.
Pozornost karizmatičnog Grevillea uzbuđuje Aureliju dok njegovo udvaranje iz pretvaranja prerasta u stvarnost. Kad se njihova uzajamna privlačnost zapali u strast, a opasnost Aurelijina dvostrukog života eskalira, Greville inzistira na sklapanju braka jer to smatra najboljim načinom da je zaštiti. Sad Aurelia shvaća da se ne treba bojati samo mračnih protivnika, već i činjenice da je poklonila srce naočitom špijunu koji će jednoga dana otići jednako naglo kao što se i pojavio...

Jane Feather Neobic12

Jane Feather - Cavendish square - 3 Neobicni brak.pdf
--------------------
4shared.com/office/0s7RHrYqei/Jane_Feather_-_Cavendish_squar.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:48 am

Dragi čitatelju,
što vam pada na pamet kad pomislite na dijamantnu papučicu? Možda Pepeljuga? Upravo je tako pomislila Cordelia Brandenburg kad su joj njezini kumovi ugovorili brak s muškarcem kojeg nikad nije vidjela - brak koji će je odvesti u Versailles, daleko od strogih ograničenja doma u kojemu je odrastala. Za zaručnički je dar dobila narukvicu s privjescima i malom, dijamantima optočenom papučicom... kako i dolikuje putovanju u njezinu bajkovitu budućnost. No, Cordelia - mlada, svojeglava i predivna - odmah upada u nevolje. Njezin pratilac na vjenčanju je zlatnooki, senzualni vikont Leo Kierston. Za Cordeliju je to ljubav na prvi pogled. No Leo u njoj vidi samo razmaženo derište - vjerojatno zbog načina na koji ona vara u šahu - i Cordelia je odlučna da mu pokaže ženu u sebi. Svim srcem suosjećam s Cordeliom dok se odlučno bori protiv muškarca odlučnog da joj slomi duh. No, njezin suprug ima jednu tajnu, tajnu koja će dovesti do osvete viokonta Kierstona i svih onih koji su imali razloge mrziti ga.
Nadam se da ćete uživati u ovoj ljubavnoj priči dvaju meni najdražih likova.
Toplo vas pozdravljam,
Jane Feather

Jane Feather P0375710

Jane Feather - Narukvica s privescima - 1 Dijamantna papucica.pdf
4shared.com/office/gNXXLYZHei/Jane_Feather_-_Narukvica_s_pri.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:50 am

Poput ruže u poznatoj bajci „Ljepotica i zvijer“ srebrna ruža na narukvici s privjescima zbližava prekrasnu mladu ženu i lorda s ožiljcima iz mnogih bitaka...
U mojoj je priči Ariel Ravenspeare odgojena da mrzi grofa od Hawkesmoora i sve ono što on predstavlja. Njihove su dvije obitelji generacijama bili zakleti neprijatelji. No jedno je mrziti ga, a nešto posve drugo sudjelovati u opakoj predstavi koju su za nju isplanirala njezina braća – namamiti grofa u brak koji će mu doći glave, a ona je trebala biti mamac.
Prisiljena na vjenčanje, Ariel otkriva da ne može lako manipulirati svojim novopečenim mužem, jednako kao i to da je iznenađujuće privlačan.
No ispod strasti vreba jedna dugo skrivana tajna...tajna koju utjelovljuje blistava srebrna ruža.
Nadam se da ćete uživati u ljubavnoj priči Ariel i Hawksmoorea jednako kao što sam uživala i ja sama.

Jane Feather P0375810

Jane Feather - Narukvica s privescima - 2 Srebrna ruza.pdf
4shared.com/office/ybZ_1s3Lei/Jane_Feather_-_Narukvica_s_pri.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:52 am

Moja priča počinje u jednoj užasnoj noći u kojoj su razdvojena dva djeteta - dvije identične blizanke plemenitog podrijetla. Jedna je stasala u krhku i manipulativnu štićenicu pristalog mladog grofa od Harcourta. Druga postaje očaravajuća i snalažljiva lutalica koja za život zarađuje izvodeći predstave na ulicama Engleske i Francuske.
Putovi tih dviju djevojaka možda se više nikad ne bi sastali da Harcourt nije nabasao na Mirandu usred njezine izvanredne točke. Sličnost s njegovom štićenicom je očita - zapravo, nevjerojatna... i u Hartcourtovoj se glavi počinje oblikovati ambiciozan plan.
Njegova štićenica Maude radije će otići u samostan nego se udati za zaljubljivog francuskog kralja koji će uskoro doputovati u London da je zaprosi. A da Miranda zauzme njezino mjesto?
Harcourt je uvjeren da će uz primjereno uvježbavanje, prikladnu odjeću i pravilno ponašanje, okretna i bezbrižna Miranda očarati cijelo dvorsko društvo pa i samoga kralja.
I tako se počinje u djelo provoditi Harcourtov čudesni plan da ružno pače pretvori u predivnog labuda. No ako se plan ostvari, Miranda bi mogla postati neodoljiva, čak i samome Harcourtu...

Jane Feather P0375811

Jane Feather - Narukvica s privescima - 3 Smaragdni labud.pdf
4shared.com/office/JyOEc8o5ei/Jane_Feather_-_Narukvica_s_pri.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:58 am

Ovo je prvi roman u trilogiji Nevjeste u kojoj se tri nekonvencionalne mlade žene zaklinju da se nikad neće udati - ali sudbina odlučuje drukčije. Nevjesta broj jedan je Portia koja nema dlake na jeziku...
Dovoljno je loše što je sedamnaestogodišnju Portiju Worth pod svoj krov uzeo njezin stric, markiz od Granvillea, nakon smrti njezina oca. Portia zna da kao nezakonita nećakinja može očekivati malošto više od krova nad glavom i mjesta za stolom. Međutim, doista je prevršena svaka mjera kad Granvilleov zakleti neprijatelj, odmetnik Rufus Decatur, smisli plan o otmici markizove kćeri - ali slučajno otme Portiju. Portia, koja posjeduje izrazito snažnu neosvisnost, kao i sposobnost pružanja otpora, ne želi se pomiriti s činjenicom da je oteta, greškom ili nekako drukčije...

Jane Feather P0375711

Jane Feather - Neveste - 1 Zatocena nevesta.pdf
4shared.com/office/74_wYbnvei/Jane_Feather_-_Neveste_-_1_Zat.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 10:59 am

U trilogiji Nevjeste tri se nekkonvencionalne mlade žene zaklinju da se nikad neće udati - ali sudbina odlučuje drukčije. Slučajna nevjesta može jedino biti priča o Phoebe, onoj nezgrapnoj...

Cato, markiz od Granvillea, četiri je godine bio samo još jedan muškarac - nezanimljiv, pomalo zastrašujući muž Phoebeine starije sestre. Ali tada je njezina sestra umrla, a Phoebe se činila kao razumna zamjena. Njezine prisilne zaruke s njim trebale su biti posve hladnokrvan dogovor...no Phoebe je jednoga dana pogledala Granvillea - doista ga je pogledala - i vidjela nešto što nikad ranije nije opazila: bio je mračno, nevjerojatno privlačan. Kad je to jednom opazila, činilo se da više neće prestati opažati,i Phoebe se odjednom katastrofalno zaljubila. Bilo bi to ravno torturi udati se za Granvillea, svjesna da je on ne voli i nikad je neće voljeti. Na kraju krajeva, Phoebe nije od one vrste žena u koju se muškarci zaljubljuju - sa svojom neurednom kosom, zgužvanom odjećom i prstima vječito zamrljanima tintom od poezije koju piše. Kad bijeg ne riješi njezine probleme, Phoebe odlučuje pokušati nešto malo drukčije - nešto što uključuje malo promjena garderobe, smion novi stav i mrvicu drska zavođenja. Granville će uskoro otkriti da je njegova nezgrapna Phoebe dovoljno žena čak i za njega...

Jane Feather P0375712

Jane Feather - Neveste - 2 Slucajna nevesta.pdf
4shared.com/office/jVEqwzloca/Jane_Feather_-_Neveste_-_2_Slu.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 11:01 am

U trilogiji nevjeste tri se nekonvencionalne mlade žene zaklinju da se nikad neće udati - ali sudbina odlučuje drukčije. U knjige zaljubljena Olivia postat će Gusarova nevjesta...

Ledi Olivia Granville u jednom trenutku šeće pješčanom obalom otoka u blizini Engleske, nosa zagnjurena u knjigu grčke filozofije; u idućem pada niz liticu. Kad se osvjesti, shvati da je naga i zarobljena na nečemu što se doima kao gusarski brod. Međutim, čovjek koji ju je zarobio nije običan gusar. Veoma naočit muškarac sivih očiju, uznemirujuće zagonetan, kapetan Wind Dancera je liječnik i umjetnik, ali priznaje da za život zarađuje na moru.
Najviše smućuje činjenica da on, kad je pogleda svojim svjetlucavim očima, ne vidi mladu djevojku koja muca i pravi je knjiški moljac, kakva je Olivia oduvijek bila, već strastvenu, prekrasnu ženu koja se može, ako to želi, upustiti u pustovlovinu i ljubav svog života...

Jane Feather P0375713


Jane Feather - Neveste - 3 Gusarova nevesta.pdf
4shared.com/office/nOZjGYPGei/Jane_Feather_-_Neveste_-_3_Gus.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 11:02 am

Jasper Sullivan, grof od Blackwatera, treba bludnicu. I to ne iz uobičajenog razloga! Njegov je bogati stric odlučio raspodijeliti bogatstvo nećacima ako svaki od njih troje spasi po jednu posrnulu ženu... i to vjenčanjem! Budući da je jasperovo imanje i prije nego ga je naslijedio bilo opterećeno hipotekom, odmah iznosi svoj prijedlog lijepoj mladoj bludnici koju uhvati u pokušaju da ga opljačka.
Clarissa Astley uopće nije ono što Jasper pretpostavlja. Ona je siroče bogatog trgovca i tumara mračnim dijelovima Londona u potrazi za mlađim bratom kojeg je oteo njihov skrbnik da bi se dokopao nasljedstva. No, potrebna joj je pomoć nekoga tko je moćan, a zgodni Grof od Blackwatera je upravo to. I zato se pretvara da je ono što on pretpostavlja - što je veoma opasna travestija za nevinu djevicu. No kad između Jaspera i Clarisse bukne strast, postaje joj sve teže nastavljati obmanu...

Jane Feather P0375812


Jane Feather - Neveste Blackwaterovih - 1 Brak na brzaka.pdf
4shared.com/office/ygvcW6NKca/Jane_Feather_-_Neveste_Blackwa.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 11:04 am

Prema New Yor Timesu, najprodavanija autorica Jane Feather opet nas oduševljava novom knjigom iz izvrsne georgijanske trilogije u kojoj je trojici braće ponuđena apsurdna prilika da spase obiteljsku baštinu opterećenu dugovima. Ekscentrični im je stric obećao veliko bogatstvo, ali samo ako se sva trojica ožene i time spase posrnule žene.
Ako samo jedan od braće ne udovolji starčevim uvjetima, nitko od njih neće dobiti nasljedstvo.
Ledi Serena Carmichael rođena je plemkinja, ali je igrom sudbine potpuno u vlasti svoga očuha, vlasnika kockarnice, koji koristi njezinu ljepotu da za svoje kartaške stolove namami mlade muškarce. Po naredbi očuha, Serena napušta svoju prvu ljubav, poštovanog Sebastiana Sullivana. No kad je pokušava prisiliti da stupi u vezu s raskalašenim grofom, Serena odlučuje da se više neće pokoravati njegovim naredbama. Sebastian je bio jedini muškarac koji joj je zarobi srce i ona mu se vraća...
Rastrgan između odanosti prema obitelji i žene koje voli, Sebastijan se suočava s velikom dilemom. Njegov stric pobolijeva, vremena je sve manje. Očajnički tražeći rješenje, Sebastijan smišlja opasan plan - djelo koje će na kraju njemu i Sereni donijeti sreću... ili ih zauvijek razdvojiti...

Jane Feather P0375813

Jane Feather - Neveste Blackwaterovih - 2 Tajni brak.pdf
4shared.com/office/aoI05D0wei/Jane_Feather_-_Neveste_Blackwa.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Knjiški moljac taj Pet Maj 26, 2017 11:07 am

Pretjerano kreposna obitelj mladog vikonta Bradleya prije mnogo mu je godina zabranila da sklopi brak s voljenom ženom. Sad je ostarjeli lord osmislio suptilnu osvetu. Njegova će tri nećaka moći podijeliti njegovo bogatstvo, ali samo ako svaki od njih oženi osramoćenu, posrnulu ženu. Dvojica su našli žene koje odgovaraju uvjetima...i sve ovisi o najmlađemu Peregrineu Sullivanu...
Gregorijanska trilogija autorice uspješnica Jane Feather završava seksi pričom koja će vas sigurno oduševiti.
Samo bi očaj natjerao jednu damu da se preruši u nadi da će naći zaposlenje, ali dvadeset tisuća funti, što ih je njihov otac obećao prelijepoj Alexandri Douglas i njezinoj boležljivoj mlađoj sestri, nestalo je u šakama pohlepnog rođaka koji je naslijedio imanje. Alexandra se, u potrazi za pravdom, upustila u kompliciranu šaradu kako bi se uvukla u Combe Abbey, dom njezinih predaka, i potajno uzela novac natrag.
Peregrinea, koji je u posjetu Abbeyju, zaintrigirala je žena čiji se um u svakom pogledu može nositi s njegovim. Tko je ta usidjelica srednjih godina s očima mlade žene i mladenačkim hodom što ga čak ni šepanje ne može prikriti? Sluteći nekakvu skandaloznu tajnu, Perry vjeruje da će dama objeručke prihvatiti njegovo spašavanje. No njegova su nastojanja odbijena; Alexandra će se sama pobrinuti za sebe i svoju sestru, hvala lijepa. Može li Perry udvarati smionoj i neovisnoj mladoj ženi, osvojiti njezino srce i biti posljednji brat koji stupa u brak?

Jane Feather 25804110

Jane Feather - Neveste Blackwaterovih - 3 Neprikladna nevjesta.pdf
4shared.com/office/KLsn5P6wca/Jane_Feather_-_Neveste_Blackwa.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Jane Feather Empty Re: Jane Feather

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu