Ajzak Marion

Ići dole

Ajzak Marion   Empty Ajzak Marion

Počalji od Knjiški moljac taj Sre Maj 24, 2017 12:55 pm

Ajzak Marion   Ajzak-10

AJZAK MARION rođen je 1981. u Vašingtonu i odrastao u Sijetlu. Radio je razne poslove, nije išao na fakultet, niti je osvajao bilo kakve nagrade. Nije oženjen i nema decu. Objavio je tri knjige, a najpoznatija je Vrela srca, po kojoj je snimljen istoimeni film.
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Ajzak Marion   Empty Re: Ajzak Marion

Počalji od Knjiški moljac taj Sre Maj 24, 2017 12:56 pm

R je mladić koji prolazi kroz egzistencijalnu krizu – on je zombi. Amerika je uništena ratom i bezumnom glađu nemrtvih, međutim, R žudi za još nečim osim za ukusom krvi i mozgova. On nema sećanja, nema identitet ni puls, ali ima snove i pomalo se razlikuje od svog drugara, M-a. Možda i može da pojede nekog čoveka s vremena na vreme, ali se ipak radije vozi pokretnim stepenicama na
napuštenom aerodromu, sluša Sinatru u svom udobnom boingu 747 koji zove domom, ili skuplja suvenire sa ruina civilizacije. A onda upoznaje Džuli.
Isprva njegov zarobljenik, ona unosi eksploziju boja u inače turoban i siv pejzaž koji ga okružuje i nešto u njemu počinje da se budi. Ne želi da pojede ovu devojku – iako deluje vrlo ukusno – želi da je zaštiti. Ova neobična veza imaće nezamislive posledice, a njihov svet lišen života i nade neće se promeniti bez borbe.
Strašna, zabavna i iznenađujuće dirljiva, Vrela srca pripovedaju o tome kako je biti živ i o tome kako je biti mrtav, ali i o onoj nejasnoj,
maglovitoj liniji između te dve dimenzije.

Ajzak Marion   Vrela-10

Isaac Marion - Vrela srca.pdf
4shared.com/office/cCGU8lW3ei/Isaac_Marion_-_Vrela_srca.html
Knjiški moljac
Knjiški moljac
Admin

Broj poruka : 4825
Datum upisa : 08.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu